Carnaval 2021 afgelast

Eind Oktober hebben wij als vereniging moeten besluiten dat Carnaval 2021 niet door kon gaan op de manier die jullie van ons gewend zijn. Dit heeft alles te maken met de Corona perikelen die wereldwijd heerst. Die tijd wisten we nog niet hoe het er in Februari voor zou staan en konden wij dus ook niet aan de voorbereidingen beginnen.

Door dit toedoen hebben wij destijds besloten om dit jaar geen sponsoren te benaderen voor het organiseren van het ziekenbezoek, de optocht, de ouderen en kindermiddag en Bessenpappers got talent.

Het word helaas dus geen optocht met al die mooie praalwagens en verklede kinderen, geen spelletjes middag en geen gezellig deuntje en de altijd fantastische loterij tijdens de ouderen middag in het Angelapark, maar….

Carnaval 2021 afgelast

Om de ouderen in het Angelapark en zieken uit ons dorp toch een hart onder de riem te willen steken na een jaar als dit willen wij als vereniging evengoed een bloemetje bij de deur afgeven rond de datum dat Carnaval 2021 gepland stond, uiteraard word dit op gepaste afstand gedaan.

Voor onze trouwe gasten van het Thomashuis hebben wij ook een verassing weten te regelen, wij als vereniging willen niet dat deze groep vergeten word in een jaar als dit.

Aangezien de kindermiddag ook niet door kan gaan en dus niemand mooi verkleed kan dit jaar, leek het ons leuk voor alle kinderen, om de gekste, leukste en gezelligste filmpjes te maken via bijvoorbeeld tiktok en deze door te sturen naar bessenpappers@outlook.com.
Degene met de origineelste, leukste filmpjes zullen thuis een prijs ontvangen.

Dan rest mij nog één vraag, weet u iemand die 90+ of iemand die ziek is, laat het ons weten door een mailtje te sturen naar bessenpappers@outlook.com en zorgen wij voor een mooi bosje bloemen bij de deur

Wilt u de vereniging toch een donatie geven om zo de zieken, personen met een handicap en ouderen een steuntje in de rug te geven na een jaar als dit, dan kan dit vrijblijvend op:

Rekeningnummer NL11RABO0363204717 tnv CV de Bessenpappers

Met vriendelijke groet,

Dennis Boots
CV de Bessenpappers