Prijzen

Tijdens carnaval zijn er geweldige prijzen te winnen. Het kan natuurlijk zo zijn dat je gaat winnen! Hieronder staat omschreven hoe en/of wanneer je iets kan winnen.

 

Best verklede kinderen

Als je op de Zondag van het carnavals weekend verkleed kom kan je je eigen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Bolletjescafé de Klok. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die je punten geven. Als jij veel punten hebt omdat je het allermooiste, gaafste, tofste verkleed bent, win je misschien wel een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de brouwerij van Bolletjescafé de Klok rond drie uur.

Beste Praalwagen

Op de Zondag van het carnavals weekend kan je je praalwagen om 12.00 inschrijven voor de optocht. Dit doe je bij Bolletjescafé de Klok. Er lopen tijdens de optocht diverse juryleden rond die de praalwagens punten geven. De mooiste praalwagens winnen een prijs! De prijsuitreiking vindt plaats in de brouwerij van Bolletjescafé de Klok rond drie uur. Je kan met alles meedoen! Versier je skelter, kruiwagen, driewieler of aanhangwagen. Klein of groot, iedereen maakt kans op een prijs.

 

De Grote loterij

Elk jaar organiseren we weer de grote loterij. Alle leden van de carnavalsvereniging verkopen een aantal weken lang een totaal aan 1000 loten! Een lot kost € 1,- per stuk en u kunt er leuke prijzen mee winnen. De opbrengst van deze loterij komt ten goede aan de kindermiddag en onze ouderen en zieken in het dorp. U maakt dus niet alleen kans op leuke prijzen maar u steunt gelijk een goed doel! De trekking van de loterij is altijd op de zaterdagmiddag in Bolletjescafé de Klok rond een uur of vijf. Als je een prijs hebt gewonnen wordt de prijs bij je langs gebracht.