Nieuws

De vereniging zoekt nieuwe leden

Doordat Carnaval 2 jaar niet door heeft kunnen gaan zijn vele leden gestopt, wat wij erg jammer vinden. Ten eerste willen wij hen onwijs bedanken voor alle gezellige jaren en hun vrijwillige bijdrage, tijd en steun die ze erin hebben gestopt om het elk jaar weer te doen slagen. Wij als vereniging zijn daarom ook dringend op zoek naar nieuwe leden en/of vrijwilligers. Zonder leden en vrijwilligers is het ook voor ons moeilijk om alles weer tot in de puntjes te kunnen organiseren. We bestaan straks 55 jaar (5×11) een jubileum onder de carnavals verenigingen en zouden graag nog vele jaren door willen gaan. Elk jaar zien we weer een lach op de gezichten van de zieken en 90+ ers  als we langs komen met een bloemetje, de ouderen in het Angela park genieten van een gezellige middag en de kinderen dansen en springen op de zondagmiddag. Hier doen we het uiteindelijk voor, het zou toch zonde zijn voor ons mooie dorp als dit er niet meer is. Lijkt het je leuk en gezellig stuur een mail naar bessenpappers@outlook.com of neem contact op met één van onze leden.

Lees verder

Nieuwe locatie Bessenburcht

Zoals velen van jullie al weten is het Café Restaurant de Ooievaar, ook wel bekend als Bolle, na heel veel jaren feest en heerlijk eten dicht. Ook de carnaval moet hier aan geloven en verhuizen naar een nieuw onderkomen.

Lees verder

Carnaval 2021 afgelast

Eind Oktober hebben wij als vereniging moeten besluiten dat Carnaval 2021 niet door kon gaan op de manier die jullie van ons gewend zijn. Dit heeft alles te maken met de Corona perikelen die wereldwijd heerst. Die tijd wisten we nog niet hoe het er in Februari voor zou staan en konden wij dus ook niet aan de voorbereidingen beginnen. Door dit toedoen hebben wij destijds besloten om dit jaar geen sponsoren te benaderen voor het organiseren van het ziekenbezoek, de optocht, de ouderen en kindermiddag en Bessenpappers got talent. Het word helaas dus geen optocht met al die mooie praalwagens en verklede kinderen, geen spelletjes middag en geen gezellig deuntje en de altijd fantastische loterij tijdens de ouderen middag in het Angelapark, maar….

Lees verder

Prins carnaval stopt

Na vele jaren carnaval gevierd te hebben met onze prins carnaval Bram. Krijgt de Bessenburcht een nieuwe prins! We bedanken Bram voor de al zijn jaren als prins en kijken uit naar wat de nieuwe prins ons komt brengen! Bram gaat niet weg uit de vereniging. Hij gaat nog vele jaren slijten als bestuurslid en zal zeker vaak genoeg in beeld zijn bij de carnaval!

Lees verder