De vereniging zoekt nieuwe leden

Doordat Carnaval 2 jaar niet door heeft kunnen gaan zijn vele leden gestopt, wat wij erg jammer vinden. Ten eerste willen wij hen onwijs bedanken voor alle gezellige jaren en hun vrijwillige bijdrage, tijd en steun die ze erin hebben gestopt om het elk jaar weer te doen slagen.

Wij als vereniging zijn daarom ook dringend op zoek naar nieuwe leden en/of vrijwilligers. Zonder leden en vrijwilligers is het ook voor ons moeilijk om alles weer tot in de puntjes te kunnen organiseren. We bestaan straks 55 jaar (5×11) een jubileum onder de carnavals verenigingen en zouden graag nog vele jaren door willen gaan.

Elk jaar zien we weer een lach op de gezichten van de zieken en 90+ ers  als we langs komen met een bloemetje, de ouderen in het Angela park genieten van een gezellige middag en de kinderen dansen en springen op de zondagmiddag.

Hier doen we het uiteindelijk voor, het zou toch zonde zijn voor ons mooie dorp als dit er niet meer is. Lijkt het je leuk en gezellig stuur een mail naar bessenpappers@outlook.com of neem contact op met één van onze leden.

De vereniging zoekt nieuwe leden